Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Logo

Kom je ook werken bij een gemeente waar potentie, ambitie en groei voorop staan? Bij gemeente Haarlemmermeer krijg je de kans om te oefenen, te proberen, te leren én jouw unieke carrière pad te bewandelen. Samen klaren we de klus. We denken in oplossingen, niet in hokjes. Heb je een goed initiatief? Kom maar op. Met jouw ideeën maken we Haarlemmermeer een nog fijnere plek om te wonen en te werken. Voor iedereen.


Werken vanuit de bedoeling

Wij werken voor Haarlemmermeer ‘vanuit de bedoeling’. Wij kijken gericht wat wij voor onze inwoners en bedrijven kunnen doen. Wat wel kan en haalbaar is. Oplossingsgericht en innovatief. Wij hebben als organisatie drie kernwaarden: Samen, Waarderend en Professioneel. Deze waarden zijn ons kompas. Een kompas voor hoe we (samen)werken, hoe we handelen (gedrag) en hoe we onze resultaten samen (professioneel) willen behalen voor onze gemeente. Deze kernwaarden vormen mede het DNA van onze organisatie. Samen met jou geven we deze waarden graag dagelijks lading om zo het verschil te kunnen maken binnen en buiten onze organisatie.

Waar krijg jij energie van?

Contact met inwoners, maatschappelijke impact en de ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie. Zomaar wat antwoorden van collega’s op de vraag: waar krijg jij energie van? Want dat is voor iedereen anders. Juist die verscheidenheid maakt onze organisatie zo mooi en zorgt dat we ons effectief kunnen inzetten voor iedereen in onze gemeente.

Inspirerende verhalen van toekomstige collega’s

Benieuwd wat werken bij gemeente Haarlemmermeer inhoudt? Of wil je meer weten over jouw nieuwe functie? Jouw toekomstigecollega's inspireren je graag! Ontdek hun ervaringen.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Postadres Taurusavenue 100
2132LS Hoofddorp

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!