Loopbaanplein

Welkom op het Loopbaanplein

Professionele en persoonlijke ontwikkeling. Weet jij waar je talenten liggen? Welke functies bij je passen en hoe je wilt doorgroeien? Je bent baas over je eigen loopbaan en kunt zelf de regie pakken. Dat doe je onder andere hier, op het Loopbaanplein.

Blijf groot dromen

Persoonlijke ontwikkeling, een van de meest motiverende drijfveren op de werkvloer en een ontwikkeling wat je hele leven plaatsvindt. Je kan je op elk denkbaar gebied blijven ontwikkelen, er zijn geen dromen te klein. In je loopbaan gaat het niet alleen om opleiding en ervaring. Het gaat ook om de kwaliteiten die je hebt ontwikkeld, de competenties die je bezit en de motivatie die je hebt.

Weet je nog niet waar je kwaliteiten liggen? Dan kun je aan de slag met verschillende tests om meer duidelijk te krijgen. Zo heb je de website www.jobpersonality.com waar je onder andere de beroepskeuzetest, de persoonlijkheidstest en competentietest kan vinden.

Das & Dam Zorg ondersteunt

De HR-adviseur of Loopbaanadviseur binnen de organisatie helpt je graag op weg bij jouw ontwikkelvraagstukken. Ze zijn gespecialiseerd in:

  • ontwikkelvraagstukken
  • afnemen en verduidelijken van testen
  • loopbaantools
  • loopbaancoaching

Handige links

Job personality
Bij Jobpersonality krijg je toegang tot gratis tests voor onder andere beroepskeuze, persoonlijkheid. competenties en drijfveren. De tests ondersteunen je bij je loopbaan en ontwikkeling.
Sterk in je werk
Zit jij nu met vragen over je loopbaan in zorg en welzijn? Sterk in je werk ondersteunt bij het coachen van jouw Carrière.
DSP
De vakontwikkeling voor de procesregisseurs van alle Zorg- en Veiligheidshuizen in Nederland.
Noorderlink
Noorderlink biedt naast vacatures een uitgebreid pakket van workshops en cursussen aan voor de aangesloten organisaties.
Younglink
Werk jij bij een Noorderlink organisatie, ben jij 35 jaar of jonger en ben jij op zoek naar meer kennis en contacten?
Innovatiekracht
In de leergang innovatiekracht leren we je wat het effect is van vertragen. Niks doen is een optie. Kijk voor meer informatie in bijgevoegde brochure.
365 dagen succesvol
Als je iets écht graag wilt, helpt 365 dagen succesvol, je het waar te maken. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.
OMdenken
Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen.
Michael Pilarczyk
Michael Pilarczyk, schrijver van leef je mooiste leven. Geef meer betekeniks aan wie je bent en leef een zinvol leven.

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!